Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Lelakon
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Lelakon - Sahid Indra

Lelakon uripku luwih pahit
timbang roso bronto wali iki
aku di larani karo wong sing tak tresnani
loro ati iki teko pati


Opo mergo aku kahanan uripku iki
adoh bondho ra koyo sliramu
aku wong ra duwe wong tuaku kari dewe
opo mergo iki masalahe

Tak trimak trimakne loro ati koyo ngene
tresno kang tulus mung di singkirne
Tak trimak trimakne loro ati koyo ngene
aku kalah tampan lan bondhone