Rabu, 17 Mei 2017

Song title : Gunung Limo
Songwriter : InstanPro Pacitan
Artist / Vocal : Yulia Candy
Genre : Dangdut Campursari


Lirik Lagu Gunung Limo - Yulia Candy

Yen di sawang ing wetane kutho Pacitan
katon endah wujude pegunungan
Pucuke limo jejer lan mapane
soko kadohan rinoso gedhe perbawane


Gunung limo iku aran saben dinane
kapan anane ranu jawabane
Pucuke limo mirip keluwihane
soyo di pikir mung dadi angen angene

INTRO

Gunung limo...
ohh... Gunung limo...
Akeh sing kondho...
ugo wis dadi cerito...

Petunggulmu arane kang morosopo
saikine dadi obyek pariwisata

Gunung limo iku aran saben dinane
kapan anane ranu jawabane
Pucuke limo mirip keluwihane
soyo di pikir mung dadi angen angene

INTRO

Gunung limo...
ohh... Gunung limo...
Akeh sing kondho...
ugo wis dadi cerito...

Petunggulmu arane kang morosopo
saikine dadi obyek pariwisata

Yen di sawang ing wetane kutho Pacitan
katon endah wujude pegunungan
Pucuke limo jejer lan mapane
soko kadohan rinoso gedhe perbawane
soko kadohan rinoso gedhe perbawane