Rabu, 05 April 2017

Song title : Memory Pidakan
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Vidia Antavia
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Memory Pantai Pidakan

Naliko ing segoro Pidakan
awake lungguh jejer sesandingan
aku neng kono kowe neng kono
rasane dunyo duwek'e wong loro


Watu putih sing neng sandingku
saksi bisu seneng atiku
nanging saiki neng ngendi
duh wong bagus pepujaning ati

Aku kangen aku ugo rindu
pingin nyawang koyo ing Pidakan iku

Gedhene tresno ing dodo
ibarat banyu segoro
ora asat senadyan ketigo
duh wong bagus ngertenono

Roso kangen neng atiku
tak rasakne nganti ngilu
tegone aku setyo nunggu
kepingin nyanding sliramu