Rabu, 05 April 2017

Song title : Alun Alun Pacitan
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Vidia Antavia & Dalbo
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Alun Alun Pacitan - Sahid Indra

Wong bagus pilihanku ojo nganti kowe tego nglarani aku
mergo tresno suciku yo mung kanggo sliramu


Wong ayu pilihanku ra perlu sliramu ragu marang aku
mergo tresno suciku kabeh mung kanggo sliramu

Mugo Gusti ngridhoi niat suci iki
mugo Gusti mberkahi niat tulus iki

Aku tresno sliramu sak lawase

Alun alun Pacitan dadi seksi ucapmu
ngajak urip bebrayan selawase karo aku
mugo kabeh ucapan sing mbok ucapke mring aku
biso kasunyatan sesandingan karo aku

Mugo Gusti ngridhoi ucapanmu
Mugo Gusti ngridhoi ucapanku