Senin, 06 Maret 2017

Song title : Kelangan Tresno
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Nopar Pradipta
Genre : Dangdut
Music : Deynsa Nada


Lirik lagu Kelangan Tresno - Nopar Pradipta

Sing biasane dalan endah katon asri
saiki malih ono kabut sing nutupi
Isyarat opo karo kahanan iki
peteng dedet sing nutup lakonku iki

Ora ngiro lan aku ora nyono
menengmu jebul kowe nyambung tresno liyo
Loro iki jelas loro mergo kuwi isih konco
loro sing kok gawe nganti ngronto

Opo aku wis ra pantes di tresno koyo wong liyo
nganti kowe nglarani atiku
Tak belani koyo ngono bukti tresno sing tak gowo
jebul kok malah mbok siyo

Jebul atimu ora koyo ujudmu
kowe nggawe mangkele atiku