Minggu, 13 November 2016

Song title : Isi Ati
Songwriter : Abu Naim
Artist / Vocal : Danies Nur Ngabida
Genre : Dangdut
Music : Pandawa


Lirik lagu Isi Ati - Danies Nur Ngabida

Aku tresno sliramu wong bagus tak tunggu
jawabane atimu wong bagus panyuwunku

Rino wengi atiku mung tansah gelisah
opo kowe ra kroso anggonku nandang bronto


Aku ngenteni kowe lilihe atimu
opo pancen sliramu ora nompo karepe atiku

Aku pingin karo kowe sesandingan reruntungan
aku tresno karo kowe wong bagus pepujanku

Pancen mung sliramu isine atiku
dadi loro bronto wuyung rino wengi

Rino wengi atiku mung tansah gelisah
opo kowe ra kroso anggonku nandang bronto

Aku ngenteni kowe lilihe atimu
opo pancen sliramu ora nompo karepe atiku

Aku pingin karo kowe sesandingan reruntungan
aku tresno karo kowe wong bagus pepujanku

Aku demen karo kowe esemu koyo madu
aku banget kangen kowe guyumu neng impenku

Pancen mung sliramu isine atiku
dadi loro bronto wuyung rino wengi