Jumat, 22 Juli 2016

Song title : JLS Dadi Kenangan
Songwriter : Sendoek Sebastian
Artist / Vocal : Sendoek Sebastian
Genre : Dangdut Campursari
Music : Zeta Entertainment


Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Sendoek Sebastian

Jalan Lintas Selatan
dadi saksi tresnaku marang sliramu
lintang lintang kang sumunar
ugo nyekseni ati kang nandang kasmaran


Jalan Lintas Selatan
kenangan sing ra bakal lali
naliko aku karo sliramu
ngocap janji setyo lan tuhu

Tanganmu tak kanthi
sang soyo tentrem
seneng roso jroning ati

Wis setahun lawase
kowe lungo ra ono kabare
sliramu cah ayu
ing ngendi paranmu
tak enteni tak tunggu balimu

senajan mung sedelo
tak nggo tombo roso tresno
leganono aku wong kang nandang asmoro
jalan lintas selatan mung dadi kenangan