Rabu, 09 November 2016


Lirik Lagu Kudu Lilo - Ciptaan Yudha Pamungkas

Manis esem gemuyumu
nggawe kangene atiku
Nanging aku kudu lilo
sliramu karo wong liyo


Cahyaneng mbulan
ngelingne aku marang sliramu
netes eluh neng pipiku
kelingan naliko isih neng sandingku

Ho.. ho.... Ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.... Ho.. ho.. ho..

Loro rasane loro
nanging aku kudu lilo
Loro atiku loro
seng tak tresno saikine cidro
Aku kudu lilo

Opo salah lan luputku
marang sliramu
nganti kowe tego medotake tresno
ninggal aku lungo

Mugo kowe mangerteni tangiseng ati
liwat lagu iki tak tulis soko tembang suworo ati

Ho.. ho.... Ho.. ho.. ho..
Ho.. ho.... Ho.. ho.. ho..

Loro atiku loro
nanging aku kudu lilo
Loro rasane loro
seng tak tresno saikine cidro
Aku kudu lilo

Loro atiku loro
nanging aku kudu lilo
Loro rasane loro
seng tak tresno saikine cidro
Aku kudu lilo
Aku kudu lilo
Aku kudu lilo

Related Post :