Senin, 12 Maret 2018

Song title : Soge Kenangan
Songwriter : Joko Abimanyu
Artist / Vocal : Saraswati
Genre : Dangdut
Music : Diva Nada


Lirik Soge Kenangan


Kelingan tekan seprene
Nalikane gegandengan wayah sore
Pasuryanmu kang kasorot srengenge
Ndek mbiyen ono ing pantai Soge

INTRO

Prasetyamu kang tansah tak ugemi
Tak simpen jero ono ing ati
Bakal urip bebarengan tekan pati
Sesandingan geguritan nyawiji

Soge ...
Panggonanmu dadi seksi
Marang loro tresnoku iki

Slirane ...
Sing mbiyen setyo ing janji
Saiki ra biso tak duweni

Soge ...
Ngertio kekarepanku
Saiki aku mung pingin ketemu

Senadyan sedelo wis marem atiku
Biso gawe tombone kangenku

INTRO

Prasetyamu kang tansah tak ugemi
Tak simpen jero ono ing ati
Bakal urip bebarengan tekan pati
Sesandingan geguritan nyawiji

Soge ...
Panggonanmu dadi seksi
Marang loro tresnoku iki

Slirane ...
Sing mbiyen setyo ing janji
Saiki ra biso tak duweni

Soge ...
Ngertio kekarepanku
Saiki aku mung pingin ketemu

Senadyan sedelo wis marem atiku
Biso gawe tombone kangenku
Biso gawe tombone kangenku

Terjemahan Lagu "Soge Kenangan" Dalam Bahasa Indonesia


"Pantai Soge Jadi Kenangan"

Teringat hingga saat ini
Ketika berduaan kala senja hari
Paras wajahmu yang terkena sinar matahari
Waktu dulu ketika di pantai Soge

INTRO

Kesetiaanmu yang selalu ku percaya
Ku simpan di dalam hati
Akan hidup bersama sama hingga mati
Berdampingan canda tawa menyatu

Soge ...
Tempat wisatamu jadi saksi
Pada sakit rinduku ini

Dirinya ...
Yang dulu setia janji
Sekarang tak bisa ku miliki

Soge ...
Mengertilah keinginanku
Sekarang aku cuma ingin bertemu

Meskipun sebentar sudah lega hatiku
Bisa mengobati rasa kangenku

INTRO

Kesetiaanmu yang selalu ku percaya
Ku simpan di dalam hati
Akan hidup bersama sama hingga mati
Berdampingan canda tawa menyatu

Soge ...
Tempat wisatamu jadi saksi
Pada sakit rinduku ini

Dirinya ...
Yang dulu setia janji
Sekarang tak bisa ku miliki

Soge ...
Mengertilah keinginanku
Sekarang aku cuma ingin bertemu

Meskipun sebentar sudah lega hatiku
Bisa mengobati rasa kangenku
Bisa mengobati rasa kangenku