Senin, 05 Juni 2017

Song title : Pungkase Cerito
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra
Genre : Dangdut
Music : Sekar Madu


Lirik Lagu Pungkase Cerito - Sahid Indra

Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
mungkasi cerito taline asmoro


Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
mungkasi cerito taline asmoro

Yen pancene wis ra tresno
ora ngene nggonmu nyoro
Aku manungso duwe roso
koyo tumrape wong prio liyo

Aku lilo mbok tinggalno
timbang mung di gawe loro
Kowe tego selingkuh
ning ngarepe moto

INTRO

Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
mungkasi cerito taline asmoro

Yen pancene wis ra tresno
ora ngene nggonmu nyoro
Aku manungso duwe roso
koyo tumrape wong prio liyo

Aku lilo mbok tinggalno
timbang mung di gawe loro
Kowe tego selingkuh
ning ngarepe moto