Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Urip Dewe
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Ria VJ ft Sahid Indra
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Urip Dewe - Sahid Indra

Abot lelakonku yen di roso jroning ati
koyo lagi wingi sliramu ngucapke janji
sehidup semati ucapanmu neng ngarepku
nanging opo nyatane sliramu mblenjani janji


Duh Gusti lakon opo sng tak alami
slirane uwong paling tak tresnani

Mentolone sliramu ninggalke awak'ku
aku mung urip dewe tanpo ono kancane
mentolone sliramu ninggalke awak'ku
dek mbiyen ngajak sesandingan ngajak urip bebarengan

Banjir eluh neng pipi tanpo ono sing ngusapi
peteng dedet ing ati kowe ra biso ngerteni
tresnoku nyang sliramu ora perlu di ragokne
nanging ngopo sliramu kok ninggalke selawase

Duh Gusti lakon opo sng tak alami
slirane uwong paling tak tresnani

Mentolone sliramu ninggalke awak'ku
aku mung urip dewe tanpo ono kancane
mentolone sliramu ninggalke awak'ku
sing mbiyen sesandingan ngajak urip bebarengan