Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Tego
Songwriter : Lenggo
Artist / Vocal : Lynda Agista
Genre : Dangdut
Music : Deynsa Nada


Lirik lagu Tego - Lynda Agista

Keno opo sliramu tego
nglarani tresno sing koyo ngono
ati iki banget loro
yen kelingan jamane semono


Tansah tak ugemi janjimu
neng nyatane kabeh kuwi palsu
ati iki udan tangis
naliko sliramu ninggalake aku

Opo aku kudu nrimo
aku kudu nrimo batinku wis di gawe loro
opo mergo aku wong ora duwe
nganti mbok gawe koyo ngene

Mugo Gusti paringo pangestu
marang kenyo kuwi pilihanmu
mung welingku duh wong bagus
senadyan pisah karo aku ojo lali tondo katresnanku