Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Ora Ngiro
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Ora Ngiro - Sahid Indra

Ajur atiku loro tembus neng dodo
ngrasake nasibku sing bola bali cidro
tak pikir kowe wong sing biso nggawe aku tombo
jebul kowe ninggal wiso koloupo


Umpamane kowe ngerti jeroning atiku
ra setego ngene sing mbok cak ne mring aku
ajur remuk remu rosoning njero atiku
sak pungkase kowe ninggal aku

Ora ngiro kowe nambahi cidro
ora nyono kowe nambahi nelongso
sing tak pikir kowe menungso sing setyo
jebul kowe mung nambahi loro