Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Kowe Sing Gawe Loro
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Ria VJ
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik Lagu Kowe Sing Gawe Loro - Sahid Indra

Manise esemanmu
pancen gawe seneng sing nyawang sliramu

Aluse ucapanmu
iso gawe tentreme ati sing krungu


Nanging kabeh kuwi ora koyo sing tak roso jroning ati iki
tresnomu nyang aku jebule ninggalke roso loro neng atiku
ho..o..ho.. hooo... hooo...

Kowe sing tak tresno kowe sing gawe loro
kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo
manise ucapmu naliko semono
tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati
ho..o..ho.. hooo... hooo...