Selasa, 23 Mei 2017

Song title : Bencanane Wong Cilik
Songwriter : Yoyok GBN
Artist / Vocal : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari


Lirik Lagu Bencanane Wong Cilik - Yoyok GBN

Pak wartawan aku pancen oke tenan,
saben dino liput liputan
Sing telefon bapak sepatuan,
kursine mung di gawe kesempatan


Berita tv pancen aku seneng tenan,
saben dino aku nonton siaran
Reporter agen ono paran paran,
mberitaake kasunyatan

Sekarat setengah mati,
negorone mlarat duwe utang di korupsi
Ono wedus mlaku neng lurung,
sing korupsi tak doa'ne wetenge njemblung

Tulung penegak hukum,
adilono hukum gantung
Wis gak ono hukume petung

Bencanane wong cilik,
usaha bingung sesambatan tulung tulung

Sing nyimpen bondho,
nganti ngatur bingung
mobile mewah, oleh'e dum dum

Iki lagu laguku dewe,
sing seneng mugi gek di rungokke
sing ora seneng, melu melu korupsine