Senin, 26 Desember 2016

Song title : Terate Ora Gumunan
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra & Friend's
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Terate Ora Gumunan - Dimas Koro ft Sahid Indra

★ Sepiro gedhene sengsoro
yen tinompo amung dadi coba

★ Bener pituture sesepuh SH Terate
urip pancen akeh cobaane

★ Yakino atimu yakino batinmu
mati urip jodo lan rejeki kersane Gusti

★ Rawe rawe rantas malang malang putung
mripat kudu awas ono musuh kudu siap tarung

★ Kain alus songko solo sing di gawe mori iki
ngajak alus ambok monggo di kasari siap ngladeni

★ Becik di ocak acik mrico polo agawe dakon
ngarep di gawe apik tinompo olo monggo kemawon

★ SH Terate ora wedinan, SH Terate ora gumunan
SH Terate siap menerkam, SH Terate ugo iso sopan