Rabu, 28 Desember 2016

Song title : Pasar Donorojo
Songwriter : Hari Kariman
Artist / Vocal : Hari
Genre : Dangdut Campursari
Music : Ariya Nada


Lirik lagu Pasar Donorojo - Hari Kariman

Bungah rasane atiku naliko pisan ketemu,
kroso adem ayem tentrem jroning atiku
Neng pasar Donorojo kebak sejarah lan crito,
nalikane aku ketaman asmoro
Nganti kapan anggonku nunggu sliramu teko,
setyo tak tunggu neng pasar Donorojo


Aku tansah kangen sliramu,
aku tansah ngarep tekamu
amergo sliramu ngucap tresno aku

Aku tansah netep janjimu,
aku tansah netep sumpahmu
amergo sliramu ngucap tresno aku

Ora bakal liyo tresnaku marang kenyo,
kenyo sing ketemu naliko semono
aku tansah setyo ngunggu tanpo konco,
wis tak trimo lelakon ing Donorojo