Senin, 26 Desember 2016

Song title : Kenangan Pantai Srau
Songwriter : Sriyanto
Artist / Vocal : Nanda
Genre : Dangdut Campursari


Lirik lagu Kenangan Pantai Srau - Nanda

Mau bengi aku ngimpi ketemu karo sliramu
kowe nganggo klambi ungu mesam mesem karo aku


Tengah wengi aku tangi terus tak balik bantalku
supoyo sliramu kroso ugo ngimpi ketemu aku

Naliko aku liburan neng pantai Srau
ketemu karo sliramu persis koyo neng ngimpiku

Roso deg deg'an ing dodoku ra iso tak tahan
bareng sliramu ngajak kenalan karo aku

Kenangan ono ing pantai Srau, tansah tak gugah neng atiku
banget endahe pantai Srau, banget bombonging roso atiku

Bareng tak balik bantalku aku malah ra iso turu
tak sawang wis jam telu, kedap kedip mikir sliramu

Tak erem eremke mripatku wis tak benake kemulku
bayanganmu malah ngganggu, teko esuk ra iso turu