Rabu, 16 November 2016

Song title : Tresno Palsu
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra & Tata
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Tresno Palsu - Sahid Indra

Duh si adi sing tak tresnani, rungokno tangis ing ati
kowe wong paling tak tresnani, mentolo malah mblenjani

Duh kang mas sing nate tak tresnani, sepuraen aku iki
aku ngerti tresnamu suci, nanging iki urusan ati

Duh si adi sing paling tak pujo, mergo opo kowe kok mentolo
opo kowe lali jaman semono, hubungane wis nganti wong tuo

Aku belum pernah mikir kesana, yang kupikir hanya senangnya saja
maaf bila aku banyak salahnya, bikin kang mas malah menderita

Asline tresnaku gedhe kanggo sliramu cah ayu
nanging tresnamu kabeh kuwi palsu