Rabu, 16 November 2016

Song title : Teleng Ria
Songwriter : Ali Soecasmoen
Artist / Vocal : Sahid Indra
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Teleng Ria (Misah Tresno)

Ombak Teleng Ria Pacitan
dadi seksi lelakon jaman semono
ora pisah sak lawase koyo melati lan wangine
sumpah janji prasetyamu marang aku

Tangis mbrebes mili ono pipi
tanpo ngerti opo salah lan dosaku
kowe megatake tresno pilih karo priyo liyo
jebul tresnamu ora keno di percoyo

Yooo... wis pancen nasibku
nandang loro sak jeroning atiku
Yooo... tak lilak'ke awakmu
tanpo pamit kowe ninggalake aku

Opo iki dadi pesthine Gusti
tresno kuwi ora kudu andarbeni