Senin, 14 November 2016

Song title : Ojo Sio
Songwriter : Abu Naim
Artist / Vocal : Danies Nur Ngabida
Genre : Dangdut
Music : Pandawa


Lirik lagu Ojo Sio - Danies Nur Ngabida

Mbiyen aku prawan ayu lencir kuning
akeh joko andil tansah pingin nyanding
Saben malem minggu akeh joko takon aku
durung duwe pacar pingin dadi pacarku


Mbiyen sampeyan tenan mas tresno marang aku
jaremu cinta mati mas nganti tuo tresnamu
Nanging saikine kowe tego marang aku
aku kok sio sio gawe loro atiku

Sampeyan dolan dewe mejeng dewe koyo joko
macak lengo wangi rambut kelimis koyo londo
Aku momong anak mu sing ono limo cacahe
sambi golek upo ora butuhku dewe

Eling mas elingo, sadar mas sadaro
eling mas elingo, sadar mas sadaro
Eling mas elingo, sadar mas sadaro
sawangen anak mu keleleran turut tonggo