Rabu, 16 November 2016

Song title : Kahanan Urip
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra & Tata
Genre : Dangdut
Music : Duta Nada


Lirik lagu Kahanan Urip - Sahid Indra

Kahanan uripku iki wong kang cidro mergo tresno
atiku trenyuh mikirake tresno, nasibku kelunto lunto


Opo kowe ra kelingan, ngajak urip bebarengan
kowe tak tresnani setuluse ati, tak trimak'ke mergo kanggo sliramu

Opo kowe ra rumongso, aku tresno koyo ngono
Opo kowe ra rumongso, yen kowe loro aku ono
Duh Gusti ngopo aku di larani

Aku cinta, aku sayang, aku rindu, aku isih tresno
Aku cinta, aku masih sayang, aku isih tresno sliramu