Senin, 31 Oktober 2016

Song title : Opo Kelakon
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Lynda Agista
Genre : Dangdut
Music : Deynsa Nada


Lirik lagu Opo Kelakon - Sahid Indra & Lenggo

Angin sing sumilir neng sampingku
tulung sampekno roso kangenku
Lintang sing kemerlip neng langit biru
tulung sampekno roso rinduku marang slirane


Abot roso sing tak lakoni iki
tresno marang wong sing ra biso tak duweni
Nadyan tresnamu tulus lan suci
nanging kepiye maneh mergo kahananku iki

Opo kelakon aku ninggal sing kene
opo kelakon kowe ninggal sing ono
Opo kelakon aku bali karo sliramu
opo kelakon kowe mbelani aku

Duh Gusti aku
nitip slirane
Yen pancen jodoku
balio marang aku