Senin, 31 Oktober 2016

Song title : Loroning Ati
Songwriter : Antoni Lucas ARPAC & Sahid Indra
Artist / Vocal : Titis Septi
Genre : Dangdut
Music : Deynsa Nada


Lirik lagu Loro Ning Ati - Sahid Indra & Antoni Lucas

Tresnomu kok koyo ibarate witing tebu,
entek sarine kowe ninggal aku
janjimu ra koyo manise pucuk esemu,
kowe tego menehi harapanmu sing palsu
ngopo kowe tego nglarani aku,
sing mbok umbar nuruti kesenenganmu


Tegone sliramu nyidrani tresno tulusku
tegone sliramu nglaleke pangorbananku

Kowe sing paling tak tresno,
kowe sing paling tak tresno
kowe sing tak tresnani
kowe sing nglarani ati

Duh sliramu rungokno awaku
opo tresnaku uwis ora iso nyatu
mungkin Gustine ora marengake
awake dewe bebrayan sak lawase

ooo... ooo... ooo...