Sabtu, 03 September 2016

Song title : LBM (Luwih Becik Mundur)
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Sahid Indra
Genre : Pop
Music : SQY Band


Lirik lagu LBM (Luwih Becik Mundur) - Sahid Indra

Kowe ninggalke aku, kowe nglaleke aku
tanpo ono alasan jelas soko sliramu


Aku wis nglalekake, aku wis ngikhlasake
mergo aku iki menungso sing mung njalani

Loro pancen loro nanging aku kudu lilo
kowe ninggal aku mesthine golek sing mulyo

Aku wong ra duwe kudune sing sadar dewe
luwih becik mundur timbang loro tak rasake

Mugo kowe urip tansah  mulyo
karo uwong sing paling mbok tresno