Kamis, 01 September 2016

Song title : Kowe Bedo
Songwriter : Sahid Indra
Artist / Vocal : Lynda Agista
Genre : Dangdut
Music : Deynsa Nada


Lirik lagu Kowe Bedo - Sahid Indra

Sayang opo pancene kowe wis duwe liyane
sikapmu uwes seje ora koyo biasane
sithik sithik kowe nesu takon apik ngajak padu
opo pancen wis mbok anggep aku tugu iso mlaku


Landepe ucapanmu ngalahne parang sewu
lorone koyo ngene nganti jeroning atiku
saiki kowe bedo yen ngomong sokor mengo
ucapan tanpo toto neng ati gawe loro

Loro koyo ngene rasane
yen tak belani setuluse ngati

Opo pancen kowe ra ngerti
yen larane nganti teko jeroning ati

Ra kuat aku wis ra kuat
ra kuat aku wis ra kuat