Minggu, 07 Agustus 2016

Song title : Seruling Samudra
Songwriter : Ibnu
Artist / Vocal : Roadtudjah
Genre : Reggae


Lirik lagu Seruling Samudra - Roadtudjah

Wengkar kulon ombak gedhe
kutho Pacitan pinggir segoro
seruling samudro nyemburne banyune
tembus karang tumebo ing awang awang


Pantai Klayar di kenal monco negoro panggonan pariwisoto
endahe suasono koyo koyo njeroning alam surgo

Kenangan neng kono anambahi roso tresno,
seruling samudro ora lali tekan tuo