Rabu, 02 Agustus 2017


Lirik Lagu Pantai Kasap Ninggal Janji

Loro rasane atiku
Nangis ning njero batinku
Mbok nggo dolanan tresnaku

Opo wis pancen dalane
Opo wis dadi pesthine
Neng pantai Kasap opo wis mbok lalekke

Janjimu biyen pancen nyenengke aku
Nanging nyatane gawe cidro atiku
Janjimu biyen ra bakal ninggal aku
Segoro Kasap sing biso dadi saksi kang bisu

Nyatane kowe tego mblenjani ati iki
Opo ra eling sing wis tak belan belani

Opo kowe ra ngerti rasane ati iki
Yo mung kowe cah ayu sing tak enti enti
Esuk awan wengi wis tak belan belani
Ngasi ora mangan yo wis tau tak lakoni
Utang gulo utang kopi neng warunge pak Sukip
Penting kowe seneng senajanku ra duwe duit
Nggo nukokne pulsamu ben iso BM aku
Jebul malah mbok gawe telpon karo koncoku

Janjimu biyen pancen nyenengke aku
Nanging nyatane gawe cidro atiku
Janjimu biyen ra bakal ninggal aku
Segoro Kasap sing biso dadi saksi kang bisu

Nyatane kowe tego mblenjani ati iki
Opo ra eling sing wis tak belan belani

Opo kowe ra ngerti rasane ati iki
Yo mung kowe cah ayu sing tak enti enti
Esuk awan wengi wis tak belan belani
Ngasi ora mangan yo wis tau tak lakoni
Utang gulo utang kopi neng warunge pak Sukip
Penting kowe seneng senajanku ra duwe duit
Nggo nukokne pulsamu ben iso BM aku
Jebul malah mbok gawe telpon karo koncoku

Janjimu biyen pancen nyenengke aku
Nanging nyatane gawe cidro atiku
Janjimu biyen ra bakal ninggal aku
Segoro Kasap sing biso dadi saksi kang bisu

Related Post :