Senin, 31 Juli 2017


Lirik Lagu TOL (Tresnaku Off Line) - Kris Dewarengku

Biyen sliramu janji
Tresno nganti tekan pati
Kita berdua and happy together
Always forever

Ora nyono ra ngiro
Jebul saikine cidro
I am broken heart
Amung goro goro you go it wong liyo

Neng nyatane uripmu nelongso
Tansah di sio sio
Pungkasane kowe ngajak balen
Tresnaku wis kadung off line

Luwih becik aku urip dewe
Trimo mbujang timbang kudu mburu kowe
Mbiyen bendino kowe ngomong I Love You
Saikine kau bilang Good By padaku

Ojo mbok anggep aku ra tresno
Terus terang ati iki kadung loro
Yen saiki kowe ngajak come back again
I am sorry mendingan cari yang lain

INTRO

Neng nyatane uripmu nelongso
Tansah di sio sio
Pungkasane kowe ngajak balen
Tresnaku wis kadung off line

Luwih becik aku urip dewe
Trimo mbujang timbang kudu mburu kowe
Mbiyen bendino kowe ngomong I Love You
Saikine kau bilang Good By padaku

Ojo mbok anggep aku ra tresno
Terus terang ati iki kadung loro
Yen saiki kowe ngajak come back again
I am sorry mendingan cari yang lain

I am sorry mendingan cari yang lain

Related Post :