Rabu, 16 November 2016


Lirik lagu Banyu Birune Soge - Sahid Indra

Sayang sak jujure aku kangen sliramu, opo kowe ugo ngrasake iku
bengi arep turu mikir sliramu, nganti luh tumetes ing pipiku


Jembatan ing soge iki seksi bisu yen kangen sliramu
soko kene aku nyawang banyu biru sing wujud gambarmu

Wong manis mugo mugo kowe ngerti atiku
roso tresnaku mung kanggo sliramu

Sayang saben detik aku nyawang hp ku. nunggu sms soko sliramu
bengi arep turu mung mikir awakmu, nganti luh tumetes ing pipiku

Jembatan ing soge iki seksi bisu yen kangen sliramu
soko kene aku nyawang banyu biru sing wujud gambarmu

Wong manis mugo mugo kowe ngerti atiku
roso tresnaku mung kanggo sliramu

Related Post :